22. marraskuuta 2012

I don't know how to live without your love

Heips! Ei oo vieläkään kamera tullu perille, mutta toivotaan että huomenna tulee ilmoitus, että se on saapunut postiin :) Eilinen ajotunti ei mennyt ihan niin hyvin kuin aikaisemmat, jännitin jostain syystä ihan kauheesti ja möhlin miltei jatkuvasti, mutta onneks tänään suju paljon paremmin. Oon ollu tänään yksin kotona melkein koko päivän kun miulla loppu koulu jo kymmeneltä ja Juha oli neljään koulussa. Meinas siinä odotellessa aika käydä melko pitkäks, mutta sillä aikaa sain hyvin harjoteltuu kirjallisiin ja siivottuu hieman kämppää. Kohta mennään käymään miun äitin luona kahvilla, ja siitä mennään sitten suoraan käymään Juhan äidin luona ja tarkoituksena ois värjäillä Annikan hiukset :) Eipä tässä muuta oo ehtiny tapahtua, toivotaan että pääsette näkee piakkoin kuvallisia postauksia, joten hyvää torstain jatkoa kaikille! 

8 kommenttia:

 1. Kiva blogi löytyi, hehee, tämä liittyy lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 2. Jasmin! :) Tuntuu ihan hassulta ajatella että sie kirjotat blogia nykyään! :D Muistatko vielä joskus ysillä kun et tienny miten päin B ja D tulee :D Uskonnon esseessä bavib! :D Ihana. Voi niitä aikoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essiii moi! :) Miten mie voisin unohtaaki nuo kaikki :D En tiennykkään et sieki blogia nykyään kirjottelet! :o

   Poista
  2. Hahaa, kuinka vois unohtaa! :D "Mahtava Milka maistoi mammutin mangoa" tai "Hirmuinen Heikki heilutti heppiään" :DD Herranen aika.. Kamalia lapsia oltiin kyllä en muuta sano, säälittää meidän vanhemmat :D En mie tuota ookkaan pitkään kirjottanu vielä, aiemmin miulla oli blogi kyllä mutta en koskaan saanu ulkoasua ja kaikkee sopivaks niin suututti ja menin poistamaan sen :D

   Poista
  3. Aijjaa :D oli mullaki ennen tätä blogi, mutta eri sivulla :) Joo, säälin isää vieläki.. 'vittuku palli painaa' :--D ei hyvänen aika!

   Poista
 3. "hierotaan käsiä tässä" :DDDd voin vaan kuvitella miten ihania meidän lapset tulee olemaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah! meijjä lapsilla ei ainakaan _valoisa_ tulevaisuus :D 'äitin reikä kalsarit'

   Poista