30. tammikuuta 2013

Lempi blogit esittelyssä!

Heippa ihanat! Mullahan tosiaan oli se link your blog- postaus ja oon valinnu nyt 5 blogia jotka aion teille muillekkin esitellä, toivottavasti tykkäätte!
(Blogit ei ole paremmuusjärjestyksessä!)


Selinan aivan ihana blogi. Tykkään blogista koska sieltä löytyy paljon kuvia, kuulumisia, sisustusjuttuja ja kaikkea kauneuteen liittyviä asioita! Tätä blogia lukiessa tulee väkisin itsekkin paremmalle tuulelle  :) Luin blogia pitkän aikaa anonyyminä, ennen kuin päätin perustaa oman blogin. 
http://sselina-somanyreasonstosmile.blogspot.fi/Nooran ihana blogi jossa on paljon tatuoimiseen liittyviä juttuja ja muutakin löpinää kuin 'tänään tein sitä ja tätä' :) Innostus tämän blogin lukemiseen lähti siitä kun, aloin selata tekstejä ja löysin aivan ällistyttävän paljon samanlaisia mielipiteitä kuin mitä mulla on. Muutenkin tykkään tosi paljon Nooran tyylistä! 
http://bulletproof-noora.blogspot.fi/


Annikan ihana lifestyletyyllinen blogi, jossa on paljon kivoja kuvia ja tarinoita kuulumisista arjen keskellä:) Paljon löytyy myös kuvia uusista ostoksista ja kaveriporukasta. Blogia lukiessa ei voi olla hymyilemättä! :) Luin myös annikan blogia pitkän aikaa anonyyminä 
http://annikanblogsutin.blogspot.fi/Pauliinan ihanan tyttömäinen blogi, jossa on paljon kuvia vaatteista, meikeistä, ruoista ja muuten vain taiteellisia kuvia ja blogista löytyy myös paljon ruokaohjeita! :) Ensimmäisellä vilkaisulla rakastuin tähän blogiin! 
kisstherain-p.blogspot.com


Tähänkin blogiin tykästyin ensisilmäyksellä! :) Blogissa on paljon kosmetiikkaan, muotiin ja hyvään ruokaan liittyviä juttuja :) Paljon erillaisia asukuvia ja mikään postaus ei taatusti ole tylsä! 
http://saijis.blogspot.fi/

3 kommenttia: