28. helmikuuta 2013

Kyselypostauksen suunnittelua ja muita höpinöitä

Heippa muruset! Kuis teidän viikko on vierähtäny? Tuntuu että oon täynnä energiaa, koska kohta alkaa talviloma ja sitten pääseekin juhlimaan synttäreitä. Aamulla oli niin kiva sää että ajattelin lähtee heti kuvailemaan kun pääsen koulusta, mutta sitten kun tulin kotiin niin sataakin jo räntää, en tykkää! Mutta jospa sitä sais viikonloppuna enemmän otettua kuvia ja paremmassa säässä. 

Tein eilen elämäni vaikeimman matikan kokeen ja ei tarvii paljon miettii, että menikö se läpi vai ei. Muutenkin tuntuu että kaikki kouluun liittyvät asiat vaan kasaantuu ja mitään saa aikaseks tehtyy. Esim, jos mennään muutama postaus taaksepäin niin oli puhetta miun opinnäytetyön aloittamisesta, mutta en oo saanut aloitettua sitä vieläkään. Ja kohta pitäis ruveta ettimään jotain mukavaa toppipaikkaa, kun oon aika hyvin kerenny korvaamaan poissaoloja niin on mahdollisuus päästä suorittamaan toppijaksoja pois alta.

Kyselin teiltä toivepostauksia, niimpä päätin että voisin tehdä kysymyspostauksen loman aikana, mutta palailen siihen asiaan paremmin varmaankin huomenna!Tämmösiä kammotuksia käppäili koulun seinillä tänään! :)


2 kommenttia:

  1. Voi ei, voin kuvitella ötökkäkammoisten ilmeen, kun katselee ylhäältä alaspäin kuvia... :D Ihana tuo pitsipaita!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora, siunb kommentit jaksaa aina piristää! :)<3Mutta itekki ihan järkytyin kun näin tuon kävelemässä pitkin seiniä :D

      Poista