26. maaliskuuta 2013

Suunnitelmia, haaveita ja kuulumisia

 Heippa! Ekaks pakko sanoo että oon tosi ilonen, että teitä lukijoita on tullut jälleen lisää, kiitos teille ihanille! Mutta sitten tähän päivään, lähettiin Juhan kanssa samaan aikaan kouluun ja kummallakin tais olla motivaatio pyöreä nolla. Mutta loppujaan oli ihan jees päivä, Kiesassa tarjoilun oisin mielellään jättänyt välistä jos ois ollu mitenkään mahdollista.
   
Ihanaa, kun on neljän päivän loma, ja vielä kivempi on se kun, Juhalla on lomaa töistä samaan aikaan, niin ei tarvii olla yksinään kotona tylsistymässä. Perjantaina tai lauantaina Sini ja Jarno tulee viettämään meille leffailtaa, tarkotuksena ois käydä kaupasta mättöö ja hieman lonkeroa kyytipojaksi. Juha taas haluis pitkästä aikaa lähtee käymään Kuhmossa moikkaamassa sukulaisiaan ja pilkkimässä, eipä sitä koskaan tiedä mitä sitä keksii.
 
Ollaan puhuttu paljon omakotitalo haaveista ja en voi millään lakata selailemasta kaikkia sisustus sivuja/blogeja. Voin nähdä jo meidän tulevan kodin omassa mielessäni! Siispä oon yrittäny houkutella Juhaa lähtemään miun kanssa kiertelemään Ikeaan, mutta miten miusta tuntuu että tuo toinen osapuoli ei oo oikein innostunu ajatuksesta? 


7 kommenttia:

 1. voivoi ku on söpö kissa:3 sinäki oot nätti!:)

  http://neasstory.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voih, onpa kaunis kissa:)

  Ida/
  http://www.sevenstepstotown.com/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!! Ja oot todella kaunis :)

  http://jasmiiino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Sulla on tosi mukavan olonen blogi ja sait juuri minusta lukijan :) mukava löytää sun kaltainen iloinen bloggaaja ja varsinkin sellainen blogi jossa vilahtelee kuvia omilta kotipaikoiltani :)!

  VastaaPoista
 5. voi, kiitos paljon Nanna! :) Tervetuloa seuraamaan!

  VastaaPoista