24. huhtikuuta 2013

Kuumeen ja flunssan kourissa

Moi taas ihanat! Aamulla heräsin hirveeseen oloon ja tuntu että pyörryn kun nousin sängystä ylös, menin mittaamaan kuumeen ja mittari näyttää 38, ilmotin sitten koululle että oon kipeenä ja en tuu kouluun. Miun pitäs saada jostain auto lainaan että pääsisin hakemaan sairaslomatodistuksen terveyskeskuksesta, kun en kehtaa kuumeessa lähtee tuonne sateeseen kävelemään. Juhan pitäis tulla kohta töistä kotiin, niin ruvetaan tekemään jotain ruokaa ja sitten nukutaan pienet päikkärit. Unien jälkeen Juha lähteekin takasi töihin tekemään iltahommat ja mie jään sairastelemaan kotiin.

Eilen käytiin Annen kanssa kiertelemässä kaupungilla vaateliikkeitä ja käytiin kattelemassa Anttilassa kaikkia ihania sisustus juttuja. Jos joskus sattuu olemaan rahaa enemmän mukana niin tietäsin suorilla mitä hankitoja tekisin kotiin. Nälän tullessa päätettiin käydä pitkästä aikaa Raxissa syömässä ja sen jälkeen mentiin kiertämään vielä muutamaks tunniks kauppoja. Kun oltiin kierretty kaikki liikkeet läpi, niin mentiin Muruun juomaan päärynäsiiderit ja suunniteltiin, että mitä tehdään vappuna. Sitten kun lähettiin Murusta, niin Anne lähti saattamaan minuu bussipysäkille ja lähin kotiinpäin.2 kommenttia:

  1. Tuo toiseksi viimeinen kuva on jotenkin kiehtova! Onks se otettu tyyliin jonkun ikkunan läpi vai mikä tuo oikean ylälaidan juttu on? Muutenkin kivoja kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiti Ira :) Joo tuo kuva on otettu ikkunan läpi ja tuo juttu siinä ikkunassa on tarra missä lukee 'Muru' :)

      Poista