19. toukokuuta 2013

19.5.2013

Heippa! Ollaan tänään grillailtu, katottu jääkiekkoa. Tulin just tunnin lenkiltä, lähtiessä nappasin kameran mukaan ja tällä kertaa kuvia onkin hieman enemmän. Saatiin yllätysvieraita, kun ukki ja mummo tuli pitkästä aikaa käymään, vaikka eivät kauaa olleet niin oli silti kiva nähä! Oon ollu viimepäivät tosi hyvällä tuulella, kun kesäloma lähestyy päivä päivältä ja on helpottunu olo, kun tietää että saa kesätöillä maksettuu vuokran ja muut laskut alta pois. Meillä ei kesälle oo oikeestaan mitään ihmeellisimpii suunnitelmia, tarkotuksen ois lähtee Kuopiorockiin, tai sitten Ilosaarirockiin, saas nyt nähä että mihin meidän rahat riittää :)

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!


8 kommenttia:

 1. Ihanaa kun sulla on blogissa näin paljon kuvia. Luen tektit meinaan yleensä vaan nopeesti silmäillen, niin kuvat tuntuvat kertovan enemmän kuin tuhat sanaa.

  Oon itsekkin harjotellut kuvaamista. Lisäilin blogiini joitain vanhoja kuvia, mitä olen yrittänyt saada aikaan 8) Vinkkejä otetaan mielellään vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Krista-Maria, siun kommentti pirsi kyl täysin mun loppu päivän! Käyn tsekkailemassa sun blogias ja mietin jos voisin jotakin vinkkejä antaa! :)

   Poista
 2. osaat kyllä kuvata! Tykkäsin tosi paljo tuosta viimesestä kuvasta!

  http://el-camino-hacia-el-futuro.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) No, tuon viimesen kuvan ottamisessa oli omat vaikeutensa! :D

   Poista
 3. ihan ylihienoja kuvia täällä! ja superkiva blogi muutenkin :)
  http://enjoy-theday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ihaniva kuvatuksia! <3 ja hei meillekki pittää tulla juopostelee :( <3 ikävä murua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitti sinii!<3 Nii pitäs tulla, kohan vaa rahaa löytyy ja Juhalla vapaa viikonloppu nii tullaan :) Miullakki ikävä siuta!<3

   Poista