19. lokakuuta 2012

But what happens when karma, turns right around and bites you?

Oli kiva yllätys kun Juha tuli kaupungilta kotiin ja oli ostanut miulle uuden hajuveden!<3
Ajateltiin käydä tänään Joensuussa ostelemassa uuteen kotiin kaikkea kivaa ja pakko ois ostaa myös uudet talvikengät, kun noilla entisillä ei tee enää mitään. Oon pitkään jo haaveillu semmosista saappaista missä ei olis yhtään korkoa, kun en pysty enää korkkareilla kävelemään koska nilkka sano itsensä irti. Loppu ilta ollaankin varmaan kotona peiton alla kun ulkonakin vaan sataa. Onneks Ida olis kuulemma tulossa piristämään meidän päivää/iltaa niin tiiä mitä kivaa tekemistä keksitään, varmaankin katsellaan leffoja ja juoruillaan. :D

Huomenna pääsee ehkä pitkästä aikaa käymään kotipippaloissa, kun saatiin kaverilta kutsu sinne. Katotaan tuleeko jatkot olemaan baarin puolella! Anoppi olis mulle baarikierroksen auki niin kohan rahatilanteet näyttää paremmalta niin sitten ois tarkoituksena lähtee kattelemaan Joensuun 'hurjaa' yöelämää! 
Miusta on varmaan tulossa vanha kun, baarissa juoksentelu, tai bilettäminen muutenkaan ei enää innosta :D Ennen sitä mentiin vaikka harmaankiven läpi sinne mistä parhaat pipalot löyty!

Miulle tuli taas ihan kauheen ikävä miun entisiä hiuksia, koska ne oli aivan ihanan pitkät mutta kun alotin vaalentamaan mustasta blondiks, niin sinneppä jäi pitkät hiukset matkan varrelle. Näitä nykyisiä hiuksia ei saa enää laitettua mitenkään kun on tottunut väkertämään pitkien hiusten kanssa, niin kerkesin jo hetken aikaa harkita sinettipidennyksiä, mutta omat hiukset tulee kärsimään niistä entisestään. Toivotaan että kasvaavat nopeasti takaisin :)Tuota tyttöä on ikävä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti