18. lokakuuta 2012

The wind of change, blows straight into the face of time


Ajattelin tänne ruveta jatkamaan tätä blogin kirjoittamista, kun ei entinen sivu oikein napannut ja oli muutenkin aika 'hiljainen' paikka. Mutta toivotaan että lukijoitakin löytyis!
Eilen onnistuin töheltämään ajotunnilla melkeimpä jatkuvasti, auto sammui ainakin jokatoiseen risteykseen ja sitten menin ihan paniikkiin kun hirveä autojono takana. Tulihan tuota ylinopeuttakin kuulemma ajettua reilunpuoleisesti. Mutta laitetaan vaikka väsymyksen piikkiin! Kohta pitäis ruveta lukemaan ahkerasti kirjallisiin, ettei stressi iske kovin pahana.

Tämän päivän piristys oli kuulla että saadaan uuteen asuntoon avaimet 25pv tätä kuuta, hieman ottaa kieltämättä päähän kun olisi pitäny päästä muuttamaan jo aikoja sitten mutta minkäs sille mahtaa. Eilen saatiin Juhan kanssa Idalta kutsu pitkästä aikaa kotipippaloihin ja ois tarkotus mennä katsomaan millainen meno sielä on :) Oishan tuo kyllä kiva päästä tuulettumaan jonnekkin ja ottamaan muutamat ihan kaveriporukalla, jos maha vaan sallii lauantaihin mennessä. Haluisin jo oman kullan kotiin, töistä suoraan lähti käymään veljensä luona mutta lupaspa tuo että käydään illaks vuokraamassa ärrältä muutama elokuva ja katellaan niitä sitten illan mittaan :) Elikkä älyttömän mukava ilta tiedossa kullan kainalossa! 
Juha lupas lähteä miun kanssa kaupungille kiertelee sisustuskauppoja viikonloppuna kun tarvitaan vaikka mitä uuteen asuntoon, ainakin miun mielestä tarvitaan kun eihän miehet tajuu näistä asioista mitään :D Saan kuulemma sisustaa tulevan asunnon aivan oman mieleni mukaan, kun Juha myönty siihen vihdoin ja viimein! Ostos listalla ois ainakin; WC matto, kattolamput, pöytäliina, ulkolyhdyt, koristetauluja, pöytätaso ja jotain koriste-esineitä. Katsotaan sitten lähempänä mihin rahat riittää, isä ainakin lupas ostaa kattolamput joten niitä ei ainakaan tarvitse stressata :)

Sunnuntaina oltiin juhlimassa äidin ja Jyrkin hääjuhlaa ja olihan sielä ihan mukavaa muutamasta välikohtauksesta puhumattakaan. Älytön stessi iski päivää ennen sitä juhlaa että mitä helvettiä laitan sinne päälle?! Mutta onneks löysin sitten kivan mekon vaatekaapin uumenista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti