23. kesäkuuta 2013

Ostoksia, kuvailuja ja juhannus höpinää

Nyt on juhannus takanapäin ja huomenna takasin arjen kimppuun. Meidän juhannus suunnitelmat kaatu viime hetkillä, niin lähettiin vähän yllätyksenä ottamaan kuppia anoppilaan. Oli ihan kivaa, vaikka en tykkää extempore lähöistä oikeen yhtään. Illan mittaan grillailtiin, syötiin ja juotiin. Oli meillä puheissa käydä muutamat juomassa paikallisessa, mutta päätettiin olla sitten menemättä.

Kun oltiin selvitty lauantaiaamun krapulasta, niin lähettiin ajamaan kotiin. Ei keretty olemaan kauaa kotona, kun sisko soitti, että tulkaa minun ja Villen luo juhlimaan juhannusta. Siitä sitten lähettiin ajamaan Abc:lle ostamaan lisää juomista iltaa varten ja kaikin puolin vietettiin älyttömän kiva juhannus! Säästyttiin draamoilta ja syötiin mahat täyteen grilliherkkuja. Kun lähettiin päivällä ajamaan siskon luolta kotiin, niin käytiin matkan varrella Prismassa ja Tokmannilla, tarttuhan sieltä mukaan vaikka mitä. Mut mites teidän juhannus suju?

Kengät 7.99€ / Tokmanni
Puuteri 12.50€ / Konehelsingin ripsarit yhteensä 5€ / Maybellinen ripsari n.12€
Kukkaruukku n.4€ / Prisma
Kasa siskolta lainaan otettuja leffoja

3 kommenttia:

  1. Mulla on samanlainen puuteri :DD

    VastaaPoista
  2. Tekeekö noilla KoneHelsingin meikeillä yhtään mitään? Pitkään oon niitä aina kaupoissa halvan hinnan takia hypistellyt, mutta sitten aina jättänyt hyllyyn! D:
    Sulla on aivan ihana koru tuossa bannerin kuvassa! <3

    http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi/

    VastaaPoista