14. kesäkuuta 2013

Viimepäivien tekemisiä ja kuulumisia!

Moi taas! Tänään on satanu aivan koko päivän, niin mulla ei ollu mitään muutakaan tekemistä kun käydä moikkaamassa isovanhempia ja tätiä. Juotiin paljon kahvia ja oltiin muuten vaan rennosti. Ihana tunne, kun sain tänään raha-asiat kuntoon ja sain maksettuu tämän kuun vuokran pois! Inhottaa, kun kesällä ei tuu opintotukea  enkä saanu kesätöitä vaikka miten yiritin niitä hakea.

Juha kävi itelleen hakemassa hieman olutta ja mie kävin alkosta hakemassa itelleni viinipullon perjantain kunniaks, vaikka huomenna onkin suht aikanen herätys, kun pitää lähtee Joensuuhun katsastaa autoo. Juhannus me ollaan varmaankin kokonaan kotona, kun Juha sai vasta tietää, että sillä on sittenkin vapaata ja turhaa enää kyselläkkään mökkiä vuokralle sille viikonlopulle.
Käytiin Juhan kanssa eilen kalassa Jäsyksellä, lähettiin ajamaan sinne jossain kuuden jälkeen ja oltiin kotona vasta kahdentoista maissa. Ennen en tykänny yhtään istuu montaa tuntia paikallaan veneessä, mutta tainnu maltti tuon ukon myötä kasvaa sen verran, että vesillä aika kuluukin älyttömän nopeeta! Saatiin me yks hauki ja yks kuha, mutta molemmat oli sen verran pieniä, että päätettiin päästää takasin järveen.
Laittelin kuistille kesäkukkia, ja muutenkin pitäs saaha siitä paremman näkönen. Hankita listalla on jonkunlaiset puutarhakalusteet ja aurinkovarjo + kunnon aurinkotuolit! Mikäpä ois sen mukavampaa kesällä, kun ottaa pehmeessä aurinkotuolissa aurinkoa, juoda kylmää lonkeroa ja kuunnella hyvää musiikkia! Oon yrittäny myös kuvailla jonkun verran, mutta ilmat on ollu niin karseita, että oon vaan möhöttäny sisällä ja katellu kaikenmaailman sarjoja katsomosta ja oonhan mie löytänykin sieltä kivaa uutta seurattavaa :)
Päätin ihan mielenkiinnosta kattoo katsomosta jälkikäteen tuota Carrien päväkirjaa, ja ihme kyllä tykkäsin siitä! Harmittaa, kun se tulee vaan kerran viikossa. Yleensä en syty tollasille sarjoille, mutta jos vähäänkään on mielenkiintoo ja tekemisen puutetta niin kannattaa kattoa! :)

8 kommenttia:

 1. Todella upeita auringonlaskukuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäsiä kuvia! (: Muutenkin tykkään tästä blogista paljon, liityn lukijaks!!

  http://hheiddiii.blogspot.fi/ Olis kiva jos kattoisit mun blogin ja jos tykkäät, liittyisit lukijaks! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, tervetuloa seuraamaan! :) Käyn kurkkaa myös sun blogis!

   Poista
 3. Upea banneri:o! Oot niin kaunis<3 Osaat ottaa todella hienoja kuvia:)

  VastaaPoista
 4. sulla on kivan olonen blogi & ihana banneri:-)

  http://welcometomywonderlanddd.blogspot.fi/

  VastaaPoista