10. syyskuuta 2013

Paljastus kameran takaa

Sain eilen kommenttia, että ois kiva jos täällä blogin puolella näkys omaakin pärstää, niin tässä sitä ois ihan yliannostukseen asti, hah! Viimeks, kun itestäni tänne kuvan lisäsin, niin sillon mulla oli vielä mustat hiukset, joten ehkäpä oli aihetta jo vähän uudempaa kuvaa lisätä. Minuu vaan ärsyttää ihan suunnattomasti ottaa itestäni mitään kuvia, kun järestään kaikki epäonnistuu jollakin tavalla. Onko muilla samoja tuntemuksia? Mutta niihin kuulumisiin, pääsin vasta nyt toiseen kertaan koneelle, kun lähin koulusta suoraan käymään tädin luona ja kotiuduin sieltä noin tunti sitten! Mulla olit tänään matikan koe ja jouduin palautamaan miltei tyhjän paperin valtavan muistikatkoksen/osaamattomuuden takia ja loppu tunti väännettiin opettajan kanssa kättä, että saanko kurssin läpi vai en. Se jää sitten nähtäväks. Meillä ois Juhan kanssa tarkotuksena jatkaa meidän Walkin dead maratoonii, mutta se jäi viimeksi(kin) lyhyeen, kun oli peiton alla piilossa koko ajan. En oo oikee koskaan tykänny mistään pelottavista ohjelmista. Ens viikonloppuna ois tarkotuksena lähtee Joensuun huimaan yöelämään juhlimaan ihanan Jennan synttäreitä. Toivottavasti kaikki menee tällä kertaa suunnitelmien mukaan ja rahaakin löytyis. Mutta nyt telkkarin ääreen oottamaan illan leffaa ja vois juoda viinilasin, tai ehkä toisenkin. Kivaa loppu viikkoo kaikille!! :)

Muru oli ihana ja osti mulle kaulakorun<3

16 kommenttia:

 1. Oi, nää kuvat kaikissa postauksissa on ihania! Miten saat niistä noin isoja? Omassa blogissa haluaisin kans kuvat isoiksi, mutta en vaan osaa :D

  http://essi-tuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Essi! :) Muokkaan yleensä ihan vaa paintilla sitä kuvan kokoo, että en osaa oikeen sen paremmin tuossa asiassa neuvoo :o Käyn tsekkailee siun blogis!

   Poista
 2. Voi että, hurjan ihania kuvia ja sun silmät on tosi kauniit! Tykkään tosi paljon sun tyylistä :)

  <3:lla whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tää oli kyllä tosi piristävä kommentti! :) Käyn tsekkaa myös sun blogis!

   Poista
 3. milloin teet postauksen niistä linkatuista blogeista? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tunnustan että se on vähän jääny taka-alalle, mutta se tulee kyllä! :) Selaan vielä kertaalleen kakki linkatut blogit läpi ja valkkaan parhaat!

   Poista
 4. Wau, sulla on todella kauniin väriset hiukset! Tai paremminki, sulle todella sopii tuon väriset hiukset! Harvoille sopii punaset (: Ja ihanan isot kuvat !!

  http://matildannas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista! :')<3

   Poista
 5. Eihän nää sun kuvat ole epäonnistuneita nähneetkään! Hyviä kuvia on ja voi että oot nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooi kiitos paljon Kata! :)<3 Säkin oot tosi nätti!

   Poista
 6. Aivan ihana koru <3 Oot kaunis!! :)

  jonnajasmink.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)<3 Oon ollu blogis lukijana melkein alusta asti!

   Poista