25. syyskuuta 2013

Viime päivien kuvia

Hei taas! Kuvat on jääny aika vähiin, kun ulkona on niin jäätävän kylmä lähtee kuvailemaan. Täällä sato tänään ekaa kertaa lunta ja muutenkin oli jo pakkasen puolella. En tiiä miten tuun kestää talven pahimmat pakkaset, kun sisälläki saa olla kahen peiton alla. Sain eilen koululta tosi kivoja uutisia, mulla jatkuu ens jaksokin siten että joka päivä vaan 2-4 tunnin päiviä! Sitten marraskuussa toppii ja paperit! Silti huominen kuumottaa, kun meillä on venäjän koe ja oon ihan pihalla. Pakko kai sitä on  tänään vielä lukee, ei vaan jaksas.

Viikonloppu oli ihan huippu! Juhlittiin Joensuussa Jennan synttäreitä. Ajeltiin limusiinilla muutama tunti ja sitten lähettiinkin kiertämään baareja. Oon tullu kyllä siihen tulokseen, että täältä ei löydy, kun yks käymisen arvonen baari. Mutta kivaa oli, sitä ei voi kieltää. Harmittaa, kun en kehannu ottaa kameraa mukaan, mutta nyt jälkeenpäin oon siitä ilonen, kun laukku otti välillä hieman kyytiä, hah!

Miulla ois tavotteena viikonloppuun mennessä selailla kaikki 'Link your blog' postaukseen linkitetyt blogit läpi. Sitä on täällä hiemat kyselty ja myönnän, että oon ollu tosi laiska sen suhteen. Niitä blogeja tuli, niin paljon että tulee olemaan tällä kertaa tosi vaikeeta päättä ne suosikit, mutta pistän joikaiselle valitulle kommenttia, että blogi on esitelty! :) Mutta nyt kotihommien kimppuun ja sitten leffa pyörii!

6 kommenttia:

 1. Tykkään kun sun blogissas on hyviälaatusia, isoja ja hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Sul on tosi magee blogi!
  http://ainovain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Käyn kurkkaamassa blogias!

   Poista
 3. Tosi hienoja kuvia! :)

  http://verashandwriting.blogspot.fi

  VastaaPoista