3. lokakuuta 2014

Ihana lenkki syyssäässä

Helou taas, tänään jo toiseen kertaan, heh! Huomaa, että oon saanut taas otteen bloggaamiseen takaisin. En ole malttanut olla lukematta jo nyt tulleiden blogejen linkkejä aiempaan postaukseen ja sieltä löysinkin heti muutaman kiinnostavan blogin. Väkisin hymy tuli suulle, kun ensimmäiset linkit jotka tuli, niin olen ollut niiden blogien lukijana jo kauan!  

Ulkona on ollut aivan sairaan ihana sää, niinpä vetäsin lenkkarit jalkaan ja lähdin suinpäin kohti lenkkipolkuja. Jännää miten hyvän mielen pienikin lenkki voi tuoda. Huomenna lähetään jo aamusta kohti kaupunkia hakemaan meille uusi televisio joka varattiin jo jokin aika sitten Gigantista, entinen posahti huonoimpaan mahdolliseen aikaan (salkkarit) joten ostetaan sitten hieman isompi telkkari kerralla, 58'' tuntuu varmaan oudolle kattoo pitkästä aikaa isommasta telkkarista, kun meillä on ollut lainassa anopilta tietokoneen näyttöäkin pienempiki telkkari. Mutta nyt elokuvan kimppuun :----)


6 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihana banneri ja ihanan syksyisiä kuvia! Suosittelen että ottaisit vielä tulevissakin postauksia enemmän näitä syksyisiä kuvia, koska noilla väreillä voi leikkiä!:)

    http://fanni0405.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :) Tulee kyllä varmasti otettua enemmänkin! Syksy on kyllä melkeimpä kaunein vuodenaika

      Poista
  2. Voiii harmi..mistähän johtuu ettei joissain postauksissasi näy kuvia ollenkaan? :/ näkyy vain tommonen harmaa laatikko kuvan tilalla.
    Jos sinua hiusjutut kiinnostaa niin käy kurkkimassa mun blogia :) http://beautyhair4.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä sanoa! :o tähän asti itsellä on näkynyt kaikki, mutta nyt näkyy vain harmaata. Käyn kurkkaamassa !

      Poista
  3. Mielettömän ihana blogi sinulla! :) Liityin lukijaksesi <3

    <3: http://sofialaurent.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tosi paljon :)<3 käyn kurkkaamassa sunkin blogia

      Poista