15. heinäkuuta 2016

HEI TAAS!

Huh millasta myllerrystä elämä onki ollu tässä välissä kun en oo kirjotellu. Tässä välissä on tapahtunu vaikka mitä mutta mikä mulle on ollu tosi iso asia ja mitä en enää ikinä vaihtas mihinkään on; Jori <3 Käytiin Jori meille asumaan maaliskuussa ja jorin luovutuspäivä oli juurikin 15.3 jolloin mullakin oli synttärit. Ei voi nainen saada parempaa synttärilahjaa! Jori on sekarotunen poitsu josta löytyy: beaglee, seefferii, laikaa ja labradoria. Jori täyttää neljän päivän päästä 6kk. Mutta kerron jorista myöhemmin lisää!



Sitten toinen tosi iso juttu! Ostettiin J:n kanssa oma kakskerroksinen rivaritalo osake Uimaharjusta jossa ollaan asusteltu pian vuosi. Ollaan viihdytty tässä tosi hyvin ja koiran kannalta tää on aivan unelma paikka. Paljon maastopolkuja ja lenkkireittejä! En malttas millään odottaa miun sisustus vimman kanssa (heh) Jokaisessa kaupassa pitää kiertää heti ekana kaikki sisustusrompe puolet ja haaveilla kaikista ihanista asioista. Muuten asunto on tavallaan sisustukseltaan valmis mutta yläkerran päämakkarii ei oo vielä remppailtu. Kyllähän tähän vuoteen on mahtunutkin muutama IKEAN reissu :D Saatte kämpästä enemmän kuvia myöhemmin.

Mutta että mitä mulle sitten kuuluu? Hyvää vain. Mulla on elämässä tosi ihania ihmisiä ympärillä jotka jaksaa tukee ja ymmärtää. Varmaan suurin muutos oli kun sain töitä vanhainkodista. Se kasvatti mua sikana henkisesti ja tajusin sen matkan varrella että tätä mie haluun tehä ja tästä saan hyvän mielen. Oon saanu töistä uusia kavereita joitten kanssa tulee nähtyy muutenkin kun työn keskellä ja on aivan mahtava huomata nyt jäkikäteen tätä kirjottaessa miten paljon hyvääkin on sattunu vuosien varrella vaikka tähän väliin on mahtunut myös paljon paskaa. On ollu menetyksii ja nähny kun kaks tosi rakasta ihmistä riutuu syövän runtelemina mutta molemmat selvisivät voittajina. Siinä taas asia joka saa laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen. Osaa arvostaa omaa elämää taas enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti