28. heinäkuuta 2016

RANNALLA

Tulin eilen siskolta kotiin ja sen jälkeen lähdettiin kaverin kanssa rannalle ottaa arskaa ja uimaan. Oli aivan ihana sää koko ajan ja oon tosi ilonen kun en palanu koska mie palan aina! Meillä oli vähän suunnitelmissa että oltas tänäänki lähetty paistattelee päivää mutta kattoo nyt. Pitäis ainaki saaha etittyy kadonnu aurinkorasva jostain kaapin kätköistä. Nyt on pakko nauttii näistä ilmoista ja vapaista kun vielä voi, lauantaina meen taas painamaan aamuvuoroon niska limassa ja voi olla ettei töitten jälkeen jaksa enää yhtään mitään. Mutta toivotaan että postaus rytmi pysyy hyvänä ja juttuu riittäis töistä huolimatta.

Joku ihana vois auttaa tämän fontin kanssa, kun vaikka miten koittaa muokata kokoa isommaks niin se näkyy isompana vaan tässä kirjotus vaiheessa ja kuitenkin sitten aivan pientä jos esikatselee/julkasee tekstin? Sama fonttia vaihtaessa sama on ja pysyy vaikka vahtais tuolta fontin vaihto jutskasta?


3 kommenttia:

 1. Nää kuvat ei vois yhtään kesäsemmiks muuttua <3 Harmikseni en osaa olla ollenkaan avuks ton fonttiongelman kanssa, käytäks ihan bloggerista löytyviä fontteja vai muualta?

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia<3 joo ihan bloggerin omia. pitää yrittää vielä miettii mistä kiikastaa :o

   Poista
  2. kiitoksia<3 joo ihan bloggerin omia. pitää yrittää vielä miettii mistä kiikastaa :o

   Poista