23. heinäkuuta 2016

TAKASIN VUOTEEN 2015

Vuosien tauon jälkeen tää on mullekkin aika mielenkiintosta, mennä kuvia selaamalla takas ajassa vuoden 2015 kesään, syksyyn ja talveen. Vuosien aikana kerkee tapahtumaan paljon asioita, niin hyviä kuin myös huonoja. Mutta silti ite oon pyrkiny säilyttämään mielessä vaan ne hyvät muistot ja hetket mitä nää vuodet on mulle antanu.

Tässä ekassa kollaasissa on tiivistettynä 2015 kesä ja pikkusen syksyä. Viime kesä anto mulle ihan sikana uusia kokemuksia ja kasvoin paljon henkisesti. Varmaan yks iso syy tähän on työt ja sen mukana tullu vastuu. Olla oikeesti vastuussa toisen ihmisen hengestä ja hyvinvoinnista. Monet jotka on tuntenu miut painosanalla kauan on tulleet sanomaan etteivät koskaan ois uskoneet miun olevan töissä vanhusten parissa, mikä jaksaa välillä huvittaa itteänikin.

Kesällä 2015 mökkeiltiin aivan sikana J:n kanssa ja käytiin useampaan otteeseen kuopiossa, maatalousmessuilla ja ainaki ilosaarirockissa. Yks tosi iso juttu syyskuulta oli kun kaveri tuli miehensä kanssa Sjoelta asti meille viikonlopuks. Selvennetään sen verran että eivät oo koskaan ennen käyneet Enossa, joten lähdettiin sitten J:n kanssa näyttelee heille hurjaa Joensuun yöelämää. Se viikonloppu vierähti tosi nopeesti ja siitä asti ollaan suunniteltu J:n kanssa reissuu Sjoelle mikä ei oo meidän töiden sekä heidän töiden kannalta ihan helppo juttu toteuttaa. Kaikilla osuu vapaat eriaikoihin. Mutta se reissu vielä sieltä tulee ja elämä saa taas yhen unohtumattoman viikonlopun lisää!


HEINÄKUU 2015
.. Sisältää aivan unohtumattoman reissun kuhmoon. En ois aluks millään halunnu lähtee tälle reissulle mutta onneks J: sai miut ylipuhuttuu. Syyt miks en ois halunnu lähtee oli, että: 1) oltiin koko reissu saaressa yötä. 2) no ne itikat 3) ei vessaa, ei edes ulkohuussia muuta kuin lähimmällä laavulla. Ja kaikkeen tähän vaikutti vielä se että J: pelotteli niistä karhuista joita sielä on ollu aivan lähietäisyydellä. Mutta kaikki nää miun pelot ja negatiiviset ajatukset katos kun päästiin perille. Meillä oli oikeesti tosi mukavaa, grillailtiin, veneiltiin, ryypättiin ja kateltiin vaan auringon laskuja. Tähän reissuun mahtu kaikki mahdolliset suomen säät. Pidettiin sadetta ja ukkosta laavulla monia tunteja päivässä. Välillä oli kuuma kuin saunassa ja nahka kärys mutta yöt oli kun ois nukkunu pakastimessa. Silti en valita.

   
TALVI & JOULU
Miun suvulle ja J:n suvulle on aina ollu joulu tosi tärkee juhla. Me kaikki ootetaan jouluu jo varmaan kesästä asti. Vietetään aina jouluu perheen kesken ja se onkin varmasti ainoita juhlia jossa oikeesti kaikki kokoontuu yhteen rauhottumaan ja kellään ei oo kiire. J:n kanssa koitetaan suunnitella aikataulut siten että käydään ekana miun äitillä ja isällä, ovat siis eronneet mutta pyritään silti käymään molempien luona joulun aikaan. Sitten mennään viettämään loppu ilta anopille jossa on aina joulusauna ja muut höystöt. Se lahjakasa joka on tähän asti ainaki ollu joka vuonna niin on aivan jäätävä, noh onhan meitä monta henkeekin. Saas nähdä kuka on pukkina ens jouluna :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti