25. heinäkuuta 2016

MÖKKEILLYY

Erittäin väsynyt mökkeilijä ilmottautuu! Eilinen meni siis mökkeilyn merkeissä ja takana on aivan törkeen huonosti nukuttu yö. Mutta eipä se mitään haittaa koska sain kaverilta lainaan vampire diariesin 6. kauden eli ilta menee varmaan koomaillen tv:n edessä karkkii mussuttaen (mikäkesäkunto). Huomisestakin on varmasti tulossa kiva päivä kun lähen siskon luokse yökyläilee. En oo nähny siskoo pitkään aikaan niin on varmasti paljon kuulumisia vaihdettavana. 

Oli muuten kiva huomata kun kirjauduin sisään että teitä lukijoita on tullu taas lisää! Aivan huippuu! Oon paininu tän blogin ulkoasun kanssa muutaman päivän ja alan pikkuhiljaa olla tyytyväinen tähän. En jaksanu enää sitä ainaista musta/valkeeta joten kaipasin hieman värii tähän. Sanokaahan omaa mielipidettä kuvien suuruuksista ja muusta? Nyt taidan mennä asentelemaan blue ray soitinta alakertaan jotta pääsen toteuttaa mun illan suunnitelmat.


6 kommenttia:

  1. Tosi hienoja kuvia ja kiva blogi sulla muutenkin. :) Mäkin tykkään Vampyyripäiväkirjoista. Oon tosi vasta 3.kauden kohdalla, mutta ehdottomasti aion lainata serkulta loputkin kaudet aina 6.kauteen asti. Damon on ihanin. :D
    http://finnishgirlstuff.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :) itekki oon aivan hurahtanu siihen sarjaan ja onneks 7kausikin on alkanu tv:stä! Suosittelen todellaki lainaamaan kaikki kaudet mitä löytyy ja damonissa todellaki on sitä jotakin 8)

      Poista
    2. kiitos paljon! :) itekki oon aivan hurahtanu siihen sarjaan ja onneks 7kausikin on alkanu tv:stä! Suosittelen todellaki lainaamaan kaikki kaudet mitä löytyy ja damonissa todellaki on sitä jotakin 8)

      Poista
  2. Vau mitä kuvia! Nuo vaaleanpunaiset kukat ovat suloisia :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista