25. heinäkuuta 2013

Blueberries

Huhuh! Tiiättekö sen tunteen, kun ootte kirjottanu tänne hirveen määrän tekstiä ja sitten kone päättääkin pimahtaa? Vois varmaan jatkossa opetella välillä painamaan tuota 'Tallenna' nappia! Mutta kuitenkin, Juha sai miut eilen väkisin raahaamalla sen mukaan mehtään keräämään mustikoita, mutta päätin olla niin laiska, että hilluin ympäri mehtiä kamera kädessä räpsimässä kuvia. Mentiin sinne mehtään jossain seitsemän aikaan ja oltiin kotona vasta yhentoista aikoihin. Meitä väsytti aivan suunnattomasti, kun oltiin molemmat herätty tosi aikaseen sinä aamuna. Kyllä sen sitten huomaskin tänään, kun nukuin melkein kahteentoista ja sitten meninkin auttelemaan tätiä kaiken maailman hommissa. Kun saatiin työt tehtyy, niin mentiin läheiselle rannalle uimaan ja ottaa aurinkoo. Noista asioista on miun eilinen ja tää päivä tehty, loppuilta katellaanki vaan leffoja ja mennään aikasemmin nukkuu :)


4 kommenttia:

 1. Aivan upeita kuvia, wau! o:

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Joo tiedän tuon tunteen. Se on ihana kun pitkän uurastuksen jälkeen kaikki on pistettä vaille valmista ja koko kone kaatuu. ;) Tosi ihania kuvia sinulla! :))

  KickstartMyHeartIina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Joo meinas aika pahasti mennä hermot koko koneeseen, mutta onneks sain hillittyy itteni! :) Ja kiitos paljon!

   Poista