20. heinäkuuta 2013

Ostoksia ja muuta fiilistelyä

Moikka pitkästä aikaa! Mulla on ollu postausinto aivan kadoksissa jonkun aikaa, mutta nyt otin itteeni niskasta kiinni ja päätin tulla jakamaan ajatuksia ja kuulumisia! Mulle kuuluu tällä hetkellä pelkästään hyvää, ollaan käyty kavereiden kanssa rokkailemassa ilosaarirockissa ja sielä oli aivan mahtava fiilis. Käytiin tänään jo Anun 4v synttäreillä ja meitä jännitti hirveesti tykkäskö se meidän antamasta lahjasta, mutta kyllähän tuo tais kelvata. Tuli syötyy hirveesti kakkua ja karjalanpiirakoita, nam. Oli kiva seurata sivusta, kun Anu avas aivan innoissaan saamiansa lahjapaketteja ja kaikki oli onneks mieluisia! :)
Käytiin eilen Juhan kanssa katsomassa tuo World War Z ja minuu ihan kirjaimelisesti pelotti koko elokuvan ajan, siinä oli kauheita säikäytys kohtia ja kun katottiin vielä 3D, niin ne zombit hyppi näköö kohti kokoajan, hyihyi. Pitihän sitä karkkikaupassakin käydä hakee leffan ajaks karkkia, mutta siinä paniikki tilassa niitä ei paljoo tullu syötyy! Käytiin ennen leffaa kiertelee vaatekauppoja ja Cubuksessa oli alusvaatteita -70% niin tarttu sieltä kahdet rintsikat mukaan.
Pitihän se alkossakin käydä kun mennään Sinin ja Jarnon luo istumaan iltaa ja saunomaan. Ei olla käyty vielä kertakaan niiden uudessa asunnossa johon ne muutti jo joku aika sitten, mutta tänään päästään onneks korjaamaan asia rennolla meiningillä ja muutamilla huurteisilla. Meillä oli sinin kanssa puhetta, että se tekis miulle räpsyripset joku päivä, oon halunnu niitä jo aivan suunnattoman pitkään, mutta rahatilanne ei oo antanu periks missään vaiheessa. Nyt ois kuitenkin sen verran ylimäärästä, että vois hommata omiinkin ripsiin semmoset kaunokaiset :) Mutta nyt suihkuun ja valmistautumaan iltaa varten!

5 kommenttia:

 1. Sulla on tääl ihania kuvia! Muutenkin kaunis blogi c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni! :) Muuten ehkä, mutta en oo täysin tyytyväinen vieläkään tähän ulkoasuun :D

   Poista
 2. Voi vitsi munki pitää maistaa tota juomaa, näyttää hyvältä! :D taidanki jäädä seurailemaan blogias :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia ja mahtavan kokoset kuvat! :3 ja upee banneri c:

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista