16. heinäkuuta 2016

ALAKERTAA

Päätin nyt sitten kuvata alakerran ja julkasta tännekkin kuvia tästä huushollista jossa asustellaan. Niin kun aikasemminkin sanoin että ollaan viihdytty tässä todella hyvin ja sijaintiki on aivan mainio. Vaikka naapureita riittää niin kuin rivareissa yleensä niin silti täällä on tosi rauhallista ja naapuritki suurimmaks osaks rentoo porukkaa. Nyt kun rupesin miettimään niin en oikeestaan keksi mitään valittamista että siitäkin voi jo päätellä että kannatti tehdä ittesä velalliseks :D Yläkertaa en aio esitellä ennen kuin se on kokonaan valmis ja viimesen päälle rempattu. Kaikissa huoneissa on harmaat korosteseinät paitsi päämakkarissa johon toivottavasti saadaan lähiaikoina remppamies askartelemaan tapettejen kanssa. Muutenkin tykkään aika simppelistä sisustuksesta, päävärejä mitä eniten meiltä löytyy niin on just: valkee, harmaa ja musta. Haha, joo meiltä löytyy myös iso takapiha joka on viimesen päälle heinittyny ja kukkapenkitki on umpeen kasvanu että varmaan sanomattakin selvää ettei minuu oo luotu mikskään viherpeukaloks. Miusta vähän tuntuu että J:kin on saanu kukat kasvaa paremmin kun meikäläinen :--D Eli varmaan saatte odottaa takapihan näkemistä ens kesään jos saatais laitettuu pienimuotonen terassi sinne pystyyn ja hävitettyy noi kammottavat kukkapenkit. Loppuun vielä sen verran että joku saattaa sielä päässään miettii että ei jumalauta miten huonolaatusia kuvia mutta kun viimeks lopetin bloggaamisen niin möin kamerankin poikkeen joten kaikki kuvat on puhelimella räpsittyjä! 
Palaillaan!
 
Jätä oman blogis osote kommenttikenttään, kaipailisin uutta luettavaa :)

21 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää teidän huusholli! :)

    Ja tässäpä ois meikäläisen blogi: http://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Me muutettiin poikaystävän kanssa saman katon alle heinäkuun alussa ja meillä on myös pääväreinä sisustuksessa musta, harmaa ja valkoinen. Ne vaan toimii! :D Ihanan näköinen asunto teillä ja söpö koira. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne värit vaan toimii aina sisustukseen! :) Jori kiittää.

      Poista
  3. Mukavan näköinen kämppä ja tosi lutunen koira! :)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ihanan avaran ja viihtyisän näköistä! Itse tykkään kanssa yksinkertaisesta sisustuksesta ja mustasta sekä vaaleasta :)

    http://www.noraadler.com/

    VastaaPoista
  5. aivan ihana toi eurolavasta tehty taso kasveille!:)
    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Teillä on niin ihanan näköstä! Tosi kodikasta ja kaunista, toi peili+eurolava taso yhdistelmä on tosi upeen näkönen <3

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Minäkäkin tykkään tosta eurolavajutusta, muutenkin kivannäköstä! :)

    https://vievies.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Oi vitsi sulla on ihana koti! Musta tuntuu, että oma kämppä on kokoajan kesken enkä saa sitä ikinä sellaseksi kun haluaisin... :D

    tiianoora.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! ahhah itekki painin saman ajatuksen kanssa jatkuvasti :D

      Poista
  9. Sieki oot Joensuusta! :) Jee! Aivan mahtavia kuvia, kaunis koti ja nyt mun täytyy varmaan ottaa mallia tosta sun huikeesta ideasta tehä eurolavasta tollanen kasviteline! Meinaan ens kesänä laittaa pystyyn kasvihuoneen niin siihen seinustalle ois just kiva yrteille tollanen ratkaisu :)

    http://mustiaperhosia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana blogi sulla! Liityin lukijaksi :)

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ja tervetuloa lukemaan! :) Käyn tsekkaamassa siunkin blogis!

      Poista